Docent Techniek onderbouw (Flexpool)

School

De Meerwaarde

Ingangsdatum

z.s.m.

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

parttime

Salaris

LB, LC of LD

Functie omschrijving

Ter vervanging zijn we op zoek naar een docent Techniek voor onze leerlingen in de onderbouw voor 1 à 2 dagdelen per week.
 

Wat wij vragen

Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in de samenvatting van het identiteitsbeleid van De Meerwaarde. Om een geloofwaardig beeld te laten zien willen we dat medewerkers zich in woord en daad bewust zijn van hun rol als identificatie- en voorbeeldfiguren voor de leerlingen. We vinden het dan ook belangrijk dat zij pedagogisch en didactisch in overeenstemming met de Bijbelse visie handelen. Van medewerkers wordt daarom gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente. Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school.
 

Wat wij bieden

De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop kansen krijgt je verder te ontwikkelen. Nieuwe collega's worden goed begeleid en er heerst een positieve sfeer binnen de teams. We willen van harte verbindend communiceren en streven levensechtheid na. Nieuwe medewerkers bieden wij passende begeleiding. De introductieperiode is maatwerk. Voor docenten bestaat deze bijvoorbeeld uit een introductiedag, (beeld)coaching, training 'de zes rollen van de leraar' en intervisie. Bij elke medewerker kijken we wat er nodig is, zodat hij/zij zich snel thuis voelt op onze school.

Meer weten

Ben jij zo’n talent en durf je de uitdaging aan, solliciteer dan nu via ons online sollicitatieformulier.
 
Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen.
* Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Mevr. W. Hooijer

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Solliciteer   Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.