Docent Engels(Flexpool)

School

De Meerwaarde

Ingangsdatum

z.s.m.

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

parttime

Salaris

LB

Functie omschrijving

Zo spoedig mogelijk zoeken wij ter vervanging een enthousiaste docent Engels voor onze vmbo-leerlingen in de onderbouw.

Na een positief sollicitatiegesprek krijg je een benoeming in onze flexpool waaruit we ook medewerkers benoemen voor reguliere vacatures. Wellicht is het te combineren met een andere vervangingsvraag. Uiteraard kun je zelf aangeven voor welke vakken je belangstelling hebt en de inzet is altijd in overleg.

Wat wij vragen

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bevoegd is, maar ook studerenden worden uitgenodigd om te solliciteren.

Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in de samenvatting van het identiteitsbeleid van De Meerwaarde. Om een geloofwaardig beeld te laten zien willen we dat medewerkers zich in woord en daad bewust zijn van hun rol als identificatie- en voorbeeldfiguren voor de leerlingen. We vinden het dan ook belangrijk dat zij pedagogisch en didactisch in overeenstemming met de Bijbelse visie handelen. Van medewerkers wordt daarom gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente. Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school.

Heb je bijna je opleiding tot docent Engels afgerond dan komen we dus ook graag met je in contact. Wellicht is het ook te combineren met je andere baan. Overweeg je een overstap te maken naar deze mooie school, maar wil je meer informatie, bekijk dan onze website waar je kunt lezen wat De Meerwaarde jou te bieden heeft.

Wat wij bieden

De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen,  Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega's worden goed ingewerkt en begeleid. 
 

Meer weten

Overweeg je een overstap te maken naar deze mooie school, maar wil je meer informatie, bekijk dan onze website waar je kunt lezen wat De Meerwaarde jou te bieden heeft.

Reageer snel wanneer je belangstelling hebt voor deze vervangingsvraag.

Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen.
* Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Mevr. W. Hooijer

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Solliciteer   Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.