Docent Mobiliteit en Transport (logistiek)

School

De Meerwaarde

Ingangsdatum

1 augustus 2020

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0

Functie omschrijving

De afdeling techniek is volop in beweging. De afdelingen voertuigentechniek en transport en logistiek zijn de afgelopen jaren gestart met een nieuwe structuur die landelijk bekend staat onder de naam M&T. Binnen het profiel M&T komen verschillende facetten van voertuigentechniek en transport en logistiek aan de orde. Op onze school hechten wij er waarde aan dat leerlingen de keuze hebben om zich verder te kunnen specialiseren in één van deze 2 richtingen.
In het profiel M&T draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe programma’s en geef je invulling aan een opleiding die aansluit bij het bedrijfsleven en het mbo.

Wat wij vragen

Je bent iemand die  veel affiniteit heeft met de doelgroep en het een uitdaging vindt om met jeugd tussen 12 en 17 jaar aan de slag te gaan, je stelt hierbij de leerling voorop. Je beschikt over aantoonbare ervaring in deze sector. Je bent in staat leerlingen in een veilige werkomgeving houvast en structuur te bieden. Daarnaast draag je zorg voor een overzichtelijke, ordelijke en taakgerichte sfeer in je groep of klas en lever je een professionele bijdrage aan een goed pedagogisch en didactisch klimaat op de school. Je bent een echte teamplayer die graag samen met andere collega’s naar een doel toewerkt. Je gaat lesgeven aan 3e en 4e jaars leerlingen van het vmbo. Het is belangrijk dat je goed weet om te gaan met onze jongeren en hen weet te motiveren. Naast het lesgeven ben je bezig met de ontwikkeling van het vak en het leggen van een netwerk buiten de school.

Wat wij bieden

Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in de samenvatting van het identiteitsbeleid van De Meerwaarde. Om een geloofwaardig beeld te laten zien willen we dat medewerkers zich in woord en daad bewust zijn van hun rol als identificatie- en voorbeeldfiguren voor de leerlingen. We vinden het dan ook belangrijk dat zij pedagogisch en didactisch in overeenstemming met de Bijbelse visie handelen. Van medewerkers wordt daarom gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente. Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school.


De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen, Ook hebben we goede arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve arbeidsongeschiktheid- en ziektekostenverzekering. Iedere medewerker ontvangt een iPad en studiekosten om een bevoegdheid te behalen, worden betaald door De Meerwaarde  Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega's worden goed ingewerkt en begeleid. Nieuwe medewerkers bieden wij passende begeleiding. De introductieperiode is maatwerk. Voor docenten bestaat deze bijvoorbeeld uit een introductiedag, (beeld)coaching, training 'de zes rollen van de leraar' en intervisie. Bij elke medewerker kijken we wat er nodig is, zodat hij/zij zich snel thuis voelt op onze school.

Meer weten

Wil jij jouw passie graag delen en kijken hoe je het vak steeds populairder kunt maken? Solliciteer dan via onze website.
We zijn benieuwd naar jou.
 
Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen.
* Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Mevr. W. Hooijer

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Solliciteer   Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.