Docent of Instructeur Installatietechniek(MBO)

School

De Meerwaarde

Ingangsdatum

z.s.m.

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,2

Functie omschrijving

Graag komen we in contact met een een enthousiaste Docent/Instructeur Installatietechniek voor onze mbo-leerlingen.

De opleiding techniek met de afdelingen metaal-, elektro- en installatietechniek heeft een nieuwe structuur die landelijk bekend staat onder de profielnaam PIE. Binnen het profiel PIE komen verschillende facetten van metaal, elektro en installatie aan de orde. Als docent of als instructeur draag je samen met je collega's bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijsprogramma.

 

Wat wij vragen

Je bent iemand die veel affiniteit heeft met de doelgroep en het een uitdaging vindt om met jeugd tussen 12 en 17 jaar aan de slag te gaan, je stelt hierbij de leerling voorop. Je beschikt over aantoonbare ervaring in deze sector. Je bent in staat leerlingen in een veilige werkomgeving houvast en structuur te bieden. Daarnaast ben je een echte teamplayer die graag samen met andere collega’s naar een doel toewerkt.

Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in de samenvatting van het identiteitsbeleid van De Meerwaarde. Om een geloofwaardig beeld te laten zien willen we dat medewerkers zich in woord en daad bewust zijn van hun rol als identificatie- en voorbeeldfiguren voor de leerlingen. We vinden het dan ook belangrijk dat zij pedagogisch en didactisch in overeenstemming met de Bijbelse visie handelen. Van medewerkers wordt daarom gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente. Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school.

Wat wij bieden

De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Ook hebben we goede arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve arbeidsongeschiktheid- en ziektekostenverzekering. Iedere medewerker ontvangt een iPad en de studiekosten om een bevoegdheid te behalen, worden betaald door De Meerwaarde. Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega's worden goed ingewerkt en begeleid. Nieuwe medewerkers bieden wij passende begeleiding. De introductieperiode is maatwerk. Voor docenten bestaat deze bijvoorbeeld uit een introductiedag, (beeld)coaching, training 'de zes rollen van de leraar' en intervisie. Bij elke medewerker kijken we wat er nodig is, zodat hij/zij zich snel thuis voelt op onze school.

Meer weten

Overweeg je een overstap te maken naar deze mooie school, maar wil je meer informatie, bekijk dan onze website waar je kunt lezen wat De Meerwaarde jou te bieden heeft. Wellicht is er een combinatie mogelijk van meerdere vacatures bij het mbo en BTO (zie ook www.btobarneveld.nl).
 
Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen.

* Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Mevr. W. Hooijer

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren.

Solliciteer   Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.