Docent wiskunde (1e graads)

School

PENTA college CSG Hoogvliet

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,2

Aantal lesuur

6

Salaris

schaal LC-LD

Functie omschrijving

Het PENTA college CSG Hoogvliet is op zoek naar een enthousiaste eerstegraads docent wiskunde voor de HAVO-Top. 
De vacature betreft een omvang van 0,2 fte met ingang van 1 augustus 2020. Ook gepensioneerde wiskundedocenten worden van harte uitgenodigd om te reageren.
 
Visie en kenmerken van de havo-TOP PENTA college CSG Hoogvliet
Door de samenwerking tussen de PENTA business school Hoogvliet en het VAVO Rijnmond College is een unieke leerroute mogelijk gemaakt voor leerlingen die op een gewone havo niet goed tot hun recht komen. De kenmerken van de unieke havo-TOP zijn:
  • Theorie én praktijk
  • Je concentreren op 4 vakken per jaar
  • Je doelen liggen dichtbij: na elke 4 of 5 weken een toetsweek
  • Het examen in twee delen
  • Na het eerste jaar kiezen de leerlingen voor: door naar havo-5 of zonder tijdverlies door naar het MBO (sprint traject)
  • Volwassen aanpak
  • Alleen in het profiel Economie en Maatschappij
 
De inhoud van de functie:
Leerlingen van de havo-TOP worden door de docent in één jaar voorbereid voor het eindexamen Havo-Wiskunde. De leerlingen krijgen daarvoor één jaar lang 6 uur wiskunde per week.
 
Dit zijn jouw kwaliteiten:
Voor ons havo-TOP zoeken wij een (eventueel gepensioneerde) maar zeker gepassioneerde docent die ervaring heeft met eindexamenklassen havo.
 
Je bezit een zelfstandige werkhouding en organisatorische capaciteiten. Je werkt zowel goed zelfstandig als in teamverband, je hebt de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en je bezit over goede contactuele vaardigheden. Bovendien kun je je inleven in de doelgroep en vind je het leuk om jongeren te stimuleren om te leren. We verwachten betrokkenheid bij de school als christelijke instelling en affiniteit met het voortgezet onderwijs.
 
Wat bieden wij?
We bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een uniek onderwijsconcept aan, waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Inschaling en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VO. Het PENTA college CSG kent verder een gunstige vakantieregeling en ruime scholingsmogelijkheden.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer R. Mourik,
directeur van PENTA college CSG Hoogvliet, telefoonnummer 010-2950666.
 

Contact

Dhr. R. Mourik

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.