Docent BWI

Ingangsdatum

01-08-2020

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

parttime/fulltime

FTE

1.2 fte

Salaris

docent LB

Functieomschrijving

Het betreft een vacature van ca.28 lesuren op de locatie Pieter Zeeman Zierikzee,  aan vmbo b/k klas 3 en 4. De afdelingen PIE en BWI worden geinnoveerd. Wij zoeken collega's die aan die ontwikkeling een constructieve bijdrage kunnen leveren. 

Als docent Bouw, Wonen en Interieur ben jij een inspiratiebron voor de creatieve leerlingen. Dit komt door jouw brede kennis van o.a. houtbewerking, metselen, schilderen- en tekenen.

Het vernieuwende voortgezet onderwijs biedt nieuwe profielen aan waaronder Bouw, Wonen en Interieur. Wij zijn daarvoor op zoek naar docenten met bij voorkeur een tweedegraads lesbevoegdheid, die minimaal 3 dagen per week beschikbaar zijn.
Je gaat lesgeven aan de 3e en 4e klassen van vmbo basis- en kader. Van de docenten wordt er verwacht dat zij goede begeleiding bieden en iedere leerling enthousiast aanmoedigen om ieder zijn talenten te ontdekken.

Er wordt veel van je verwacht als docent BWI. Vanuit dit profiel worden de leerlingen opgeleid tot een beroep in de bouw, als meubelmaker, als scheepsbouwer of als interieurontwerper. De leerlingen krijgen les in een praktijklokaal. Als docent ben je erg handig en weet jij hoe je de leerlingen goed kan opleiden. Zelf heb je ook interesse in interieurontwerp, maak je graag meubels en ben je in je vrije tijd ook vaak bezig. Wil jij graag meer weten over deze functie en ben je met ingang van volgend schooljaar beschikbaar? Solliciteer direct zodat wij je hier meer over kunnen vertellen! 

Functie Eisen

Wij vragen:
Ervaring in het vmbo is essentieel, als docent of instructeur,  evenals een passende bevoegdheid of bereidheid deze te halen. Dat kan zijn een van de volgende bevoegdheden:

Bouwkunde I en IIvo 
Algemene Bouwkunde vo 
Bouwtechniek I en IIvo 
Bouwtechniek (ten behoeve van het vbo)vo 
Technisch Beroepsonderwijs,
– route/specialisatie Bouwkunde,
– route/specialisatie Bouwtechniek, of
– route Bouw

Wij zoeken een collega die ook past bij de kernwaarden van de organisatie:
 • Klantgerichtheid.
  Identificeren van wensen, behoeften en belangen van de klant en hierop handelend inspelen.
 • Ambitie.
  De bereidheid en het vermogen hebben om te blijven verbeteren, doelstellingen te realiseren en een bijdrage te leveren aan de ambitie van Pontes.
 • Samenwerken.
  De bereidheid en het vermogen hebben om samen te werken met anderen aan een gemeenschappelijk doel.

   

Wat wij bieden

De functie is conform het functieprofiel van docent LB.
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Het betreft een tijdelijke vacature voor het schooljaar 2020-2021, met kans op verlenging.

Meer weten

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kunt u contact opnemen met: de heer P. van der Gaag, rector,  tel.0111-415751.
Wij zien uw reactie graag z.s.m. tegemoet via de vacature op onze website. Indien wij, naar aanleiding van uw motivatiebrief en CV, nader met u willen kennismaken krijgt u hiervan z.s.m.bericht.

 

Contact

Mevr. E.M. Hooijdonk
Tel:

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.