Docent Zorg & Welzijn 2e graad

Ingangsdatum

01-08-2019

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0.8

Salaris

docent LB

Functieomschrijving

Het betreft 20 lesuren Zorg & Welzijn aan vmbo basis en kader 3e en 4e leerjaar op de locatie Pieter Zeeman te Zierikzee.
De kandidaat dient 4 dagen per week beschikbaar te zijn.
 

Functie Eisen

Wij zoeken een docent die past bij de kernwaarden van de organisatie:
  • Klantgerichtheid.
    Identificeren van wensen, behoeften en belangen van de klant en hierop handelend inspelen.
  • Ambitie.
    De bereidheid en het vermogen hebben om te blijven verbeteren, doelstellingen te realiseren en een bijdrage te leveren aan de ambitie van Pontes.
  • Samenwerken.
    De bereidheid en het vermogen hebben om samen te werken met anderen aan een gemeenschappelijk doel
Om het profielvak Zorg en Welzijn bevoegd te kunnen geven dient de docent in het bezit zijn van een getuigschrift van de lerarenopleiding van de tweede graad in Gezondheidszorg en welzijn, Huishoudkunde of Gezondheidskunde.

De ideale kandidaat heeft passie voor onderwijs, is pedagogisch handelingsbekwaam, is innovatief ingesteld,  draagt bij aan de ontwikkeling van het nieuwe onderwijsconcept, zoekt de samenwerking met de collega‚Äôs in de afdeling, is een teamspeler, denkt in oplossingen, is positief ingesteld. Heeft ervaring met de doelgroep (examenklassen) en is eventueel bereid mentoraat op zich te nemen.

 

Wat wij bieden

Het betreft een structurele vacature voor de duur van 1 schooljaar. Verlenging van de aanstelling behoort tot de mogelijkheden.
De functie is conform het functieprofiel van docent LB (2e graad) afhankelijk van opleiding en ervaring. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO.

Meer weten

Meer inhoudelijke informatie betreffende de functie is te verkrijgen bij mevrouw M. Driessen, teamleider. Tel. 0111-415751.
U zult na de sluitingsdatum (15 mei 2019) zo spoedig mogelijk nader bericht ontvangen. De solliciatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 20/21.

 

Contact

Mevr. E.M. Hooijdonk
Tel: 0113-235955

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.