De Hobbitstee is een openbare school, waar iedereen welkom is. Op onze school treffen de leerlingen de wereld in het klein en leren ze elkaars verschillen te waarderen. Het team speelt juist in op de verschillen in leren door de leerlingen de lesstof op allerlei verschillende manieren aan te bieden. Dat kan in de vorm zijn van opdrachten doen en bewegen, instructie en verwerking, zelfstandig werken met een weektaak, een spel spelen, samen te werken of in een wisselkring.
We kijken altijd naar het hele kind en spelen in op de kwaliteiten en mogelijkheden van het kind. Daar sluiten we op aan!
Stichting Onderwijs Primair biedt een keurmerk voor 16 basisscholen met allen een eigen karakter. Samen wordt het verschil gemaakt voor kinderen. Er wordt een basis gelegd voor een betekenisvolle deelname aan de maatschappij waarbij het potentieel van het kind wordt benut.
Het motto van de stichting is:
‘GROEIEN MET LEF!’
Het groeien in het motto is bedoeld voor alle leerlingen en alle medewerkers. De stichting stelt eisen aan deze ontwikkeling, ondersteunt en faciliteert. Vanuit de maatschappelijke opdracht wordt gezorgd voor Betekenisvol leren dankzij Vakmanschap in Samenwerking in een duurzame en vitale organisatie.
Dat doen we mét elkaar, vóór de kinderen!
'Speel, Leer en Beweeg mee bij ons op De Hobbitstee'
Betrokkenheid is het sleutelwoord als het gaat om leren. Wij bevorderen dat leerlingen actief betrokken zijn bij het leerproces en hanteren daarvoor binnen onze school diverse werkvormen. Dit varieert van wisbordjes tot bliksembeurten en wisselkringen.
Kinderen leren op verschillende manieren, dus zetten we ook in op samenwerkend leren, bewegend leren en leren door te doen. We werken in de groepen op verschillende niveaus en sluiten aan bij de onderwijsbehoeften van de kinderen. Ons pedagogisch klimaat vormt het hart van ons onderwijs. Dit is de basisvoorwaarde voor kinderen om zich te kunnen blijven ontwikkelen.
We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.