Onderwijs

Docent Wiskunde 1ste graads

Terug

Over Willem de Zwijger

Naam school Willem de Zwijger
Contactpersoon Mevr. W.S. Oosterwijk
Plaats Schoonhoven
Denominatie Protestants-Christelijk
Type onderwijs Regulier
Niveau mavo, havo, vwo
Beschrijving CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor vmbo-t, havo en vwo in Schoonhoven. Vanuit onze christelijke identiteit leren wij leerlingen om actief betrokken te zijn bij hun eigen ontwikkeling, die van anderen en de omgeving. Daartoe zijn vier kernwaarden geformuleerd: aandacht, groei, verantwoordelijkheid en vertrouwen. We bereiken dit door een organisatievorm met een flexrooster. Dit betekent voor de leerling meer maatwerk, activerend leren, eigenaarschap en keuzevrijheid. Voor de docent betekent dit coachend en begeleidend lesgeven, een professionele houding en actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze school.
Typerend zijn de tweejarige brugperiode en het keuzeaanbod voor de leerlingen. De afdelingen bieden extra vakken zoals LO2, BSM, Cambridge Engels en Wiskunde D. Buiten de lessen om worden leerlingen gestimuleerd hun eigen talenten te ontwikkelen.

Vacature

Functietitel Docent Wiskunde 1ste graads 
Plaatsingsdatum 29-6-2021
Met ingang van 1 augustus 2021
Soort vacature Parttime/Fulltime
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE 0,8 - 0,9 fte
Aantal uren 24-27
Omschrijving Ben jij een eerstegraads docent wiskunde en is het jouw passie leerlingen enthousiast te maken voor dit vak? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? En denk je dat te kunnen doen bij CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers? nee
Opleiding 1e graads
Functie-eisen Jouw profiel
Je bent een eerstegraads docent wiskunde en geeft les aan havo en vwo leerlingen in de bovenbouw. Je weet het vak met creatieve opdrachten interessant te maken. Je staat voor modern onderwijs en probeert dit, als ontwerper van de leeromgeving, graag uit. Door jouw coachende en begeleidende manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde en draag je bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je onderschrijft de christelijke identiteit en draagt dit in woord en daad uit. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde onderwijsresultaten. Verder ga jij bij de leerling voor:
  • Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie;
  • Betekenisvolle leerdoelen en opdrachten;
  • Het realiseren van eigenaarschap;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in aansluiting op basisonderwijs en vervolgonderwijs;
  • Differentiatie d.m.v. extra uitdaging dan wel extra ondersteuning.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden Jouw werkplek
Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en ongeveer 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.
 
Ons aanbod
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met na een jaar uitzicht op een vast dienstverband. De CAO VO is van toepassing.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie Meer informatie?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de sectordirecteur havo/vwo, de heer J.B. (Bas) de Jong. Dat kan via telefoonnummer 0182-390539.
 
Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae graag uiterlijk 9 juli 2021. Je kunt deze sturen naar:
CSG Willem de Zwijger, t.a.v. de heer J.B. de Jong
Postbus 119, 2870 AC Schoonhoven
Mailen kan ook: secretariaat@csgwillemdezwijger.nl

De school is aangesloten bij Stichting Perspectief, een samenwerkingsverband van 8 protestants-christelijke scholen in de regio Zuid-Holland.
 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf. Acquisitie stellen wij niet op prijs.
Een VOG is onderdeel van de selectieprocedure.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.